miercuri, 19 august 2015

Cele mai profesionale metode de manipulare "Online"

Cele mai profesionale metode de manipulare in spatiul virtual,in special in spatii de socializare precum si in special "facebook"
Descopera cum esti manipulat constant
pe internet in spatii de socializare ,forumuri etc.
Mare Atentie!


Acesta este un articol dedicat celor activi pe forumuri,spatii de socializare precum Facebook etc.
Acestia nu o dată au părăsit un astfel de mediu online, dezgustaţi de metodele folosite de cei care manipulează aceste spatii de socializare, de discuţii aşa-zis “libere”, dar neînţelegând de ce se întâmplă aşa ceva. 
Acesta este un material tradus pe blog Dincolo de ştiri, parvenit prin intermediul Koben via Eufrosin via badpolitics
De obicei nu îmi place să “republic”, dar dată fiind importanţa acestui domeniu am considerat necesară apariţia acestui document şi aici, pentru înţelegerea unor situaţii care par dirijate de legile hazardului, dar în fond manipulate abil de cei care ştiu ce au de făcut.

Există mai multe tehnici dedicate controlului și manipulării unui forum sau spatiu de socializare pe internet, indiferent de conținutul sau de oamenii care discută.
Vom vedea fiecare tehnică și vom demonstra că este suficient un număr minim de etape pentru a prelua în mod eficient controlul unui “forum sau spatiu de socializare necontrolabil”.


Tehnica 1 
Forum sau spatiu de socializare de orice fel!
“Forumul Culisant,forumul sliding sau mai popular spus forumul care curge”.


Dacă a fost postat pe forum un subiect foarte sensibil, de natură critică, acesta poate fi rapid eliminat prin metoda “forumului culisant”. 
În cadrul acestei tehnici, cei care manipulează forumul sau topicul din spatiul de socializare postează imediat, discret, un număr de “subiecte” care nu au legătură cu cel sensibil şi care sunt lăsate apoi să staţioneze, să se învechească, împingând în jos subiectul sensibil, făcându-l astfel greu vizibil pe ecranul calculatorului. 

Ca să se poată declanşa “topoganul forumului culisant” şi pentru a “spăla” postarea critică, este nevoie de conturi false de pe care să se posteze pe rând diverse subiecte, acoperind astfel manipularea făcută sub ochii publicului. 
Deși este dificil sau imposibil să se cenzureze un mesaj sensibil, acum este pierdut într-o mare de postări inutile şi independente.


Tehnica 2 
"Consensus Cracking"
Sau mai popular spus "recuperarea consensului!"


A doua tehnică eficientă este “ruperea consensului”
Dacă doriţi să distrugeţi un consens, tehnica folosită este următoarea : de pe un cont fals, postați un mesaj. 

Acest mesaj apare ca fiind legitim şi corect, dar partea sensibilă este că afirmaţia are o ipoteză foarte fragilă, fără dovezi care să susțină ceea ce este scris.
După ce aţi postat acest mesaj, prin alte conturi false introduceţi lent răspunsuri în favoarea acestui subiect. 
Este imperios necesar să fie reprezentate ambele părți, în așa fel încât cititorul neavizat să nu poată determina care parte deține adevărul. 
Pe măsură ce apar postările şi răspunsurile la ele, proba “forte” sau dezinformarea este încetul cu încetul atribuită dvs. 
Astfel, cititorul neavizat va avea probabil, aceeași poziție ca și dvs. Dacă poziția cititorului neavizat este împotriva pozitiei dvs., cel mai probabil este ca ea să fie ignorată. 
Cu toate acestea, în unele cazuri în care membrii forumului sau spatiului pentru socializare sunt foarte educaţi și pot contracara dezinformarea cu fapte reale și link-uri către alte site-uri, se poate abandona “spargerea consensului” şi demara un “forum culisant”.


Tehnica 3 
"Topic Diluation"
sau mai popular spus "Diluarea temei"


Diluarea temei este eficientă nu doar în locul forumului culisant, dar este şi foarte utilă pentru a îndrepta atenția cititorilor către probleme fără legătură cu subiectul, şi non-productive. 
Este vorba de o tehnică critică și foarte utilă cu scopul obţinerii unui "consum de resurse"
Implementând un flux continu de postări fără legătură între ele, distrăgând şi perturbând atenţia (trolling), cititorii topicului constată că productivitatea lor este stopată. 
Dacă intensitatea diluării graduale este suficient de puternică, cititorii vor înceta să mai cerceteze şi vor trece la modul de discuţie simplificat, de tip “bârfă”.
În acest mod faptele pot fi pur şi simplu eliminate şi înlocuite cu presupuneri şi speculaţii profane.
Cu cât cititorii sunt mai puţin informaţi, cu atât este ușor şi mai eficient să se controleze întregul grup în direcția dorită.
Trebuie remarcat faptul că trebuie făcut un studiu pentru a determina capacităţile psihologice ale membrilor forumului precum şi nivelul de educaţie pentru a şti până la ce nivel se poate “apăsa pe buton”
Mergând prea repede şi prea departe “off topic”, se poate declanșa cenzura unui moderator al forumului pentru topicul respectiv.


Tehnica 4 
"Collection of information"
sau mai popular spus" colectarea de informatii"


Colectarea de informații este foarte eficientă pentru a determina nivelul psihologic al membrilor forumului şi a strânge toate informațiile care pot fi folosite împotriva lor.
În cadrul acestei tehnici se postează într-un mediu pozitiv un subiect de tipul : “eu îţi arăt ceea ce am (ce pot, ce știu), arată-mi şi tu, la rândul tău, ce poţi (ce ai, ce ştii)”
Datorită numărului mare de răspunsuri furnizate este posibil să se compileze şi să se construiască mai multe informații statistice.
Ca exemplu se poate posta un subiect de tipul : “care este arma ta preferată”, încurajând astfel membrii forumului sau ai spatiului de socializare pe care te aflii să-şi spună părerea.
În acest fel, folosind procentajul inversat, este posibil să se determine de pe forum cine deţine o armă de foc sau cine o deține într-o manieră ilegală. 
Aceeaşi metodă poate fi folosită de un membru, postând orice întrebare de genul “care este tehnica ta preferată pentru …”. Mulţumită acestor răspunsuri se pot studia diverse metode, iar altele se pot îmbunătăți.


Tehnica 5 
“Troling annoying”
sau mai popular spus" trolingul enervant"


Statistic, există întotdeauna un procent de membri pe forum mai predispuşi la violență.
Cu scopul de a şti cine sunt acești oameni, este necesar să se posteze o fotografie pe forum, care va incita în mod deliberat o puternică reacţie psihologică. 
În acest fel se poate identifica în mod eficient individul cel mai violent din grup si poate fi urmărit prin intermediul IP-ului său si nu numai.
Pentru a realiza acest lucru, pur și simplu se postează un link către un video cu un ofițer de poliție care comite un abuz de putere împotriva unui individ nevinovat.
Statistic, dintr-un milion de poliţişti din America, există întotdeauna unul sau doi care pot fi prinşi într-o ipostază de abuz de putere, activitate care poate fi apoi folosită cu scopul strângerii de informații, fără a fi nevoie de a mai “simula” un film fals. 

Această metodă este extrem de eficientă, şi cu cât clipul video este mai violent, cu atât metoda mai eficientă.
Uneori este util să “influenţezi” forumul sau spatiul pentru socializare dându-ți singur răspunsuri violente la propriile mesaje, bătându-ți joc de ceea ce cred autorităţile ! Făcând acest lucru și demonstrând astfel că nu îți este frică, ceilalți membri ai forumului sau spatiului pentru socializare, mai discreţi și non-violenţi, pot să-şi dezvăluiască adevăratele lor intenţii. 
Mare Atentie! Acest lucru poate fi apoi utilizat în instanță în cazul în care urmează un proces!.


Tehnica  6
"Gain total control"
sau mai popular spus"castigul controlului total"


Este important să insiști şi să manipulezi în mod continuu pentru a obţine o poziţie de moderator al forumului sau al spatiului pentru socializare in care te aflii.
Odată ce ai obţinut această poziție, forumul sau spatiul de socializare poate fi controlat eficient şi în linişte prin eliminarea postărilor nefavorabile, putând eventual ghida forumul spre un eșec total, provocând o lipsă de interes din partea publicului.
Aceasta este “victoria finală”, deoarece forumul nu mai este atractiv pentru public, pentru ca nu mai este util pentru menținerea libertăților lor. 
În funcție de nivelul de control pe care îl deţii, poţi conduce în mod deliberat forumul spre victoria ta, prin cenzurarea postărilor, suprimarea membrilor, deconectând în mod accidental forumul din online.
În acest fel forumul poate fi ucis rapid. 
Cu toate acestea, nu este întotdeauna interesant să se omoare un forum sau un simplu topic, întrucât poate fi transformat într-un fel de “borcan cu miere” pentru a centraliza, absorbi şi reorienta noii veniți, pentru ca apoi să fie utilizaţi pentru nevoile şi sub controlul tău!.

Concluzie !

Este bine să îți amintești mereu că aceste tehnici sunt eficiente doar în cazul în care participanții la forum sau spatii de socializare NU LE CUNOSC.
Odată ce aceştia au fost informați, operațiunea poate eșua complet, iar forumul va deveni incontrolabil.
În acest moment, alte alternative ar trebui să fie luate în considerare, cum ar fi inițierea unei false probleme judiciare pentru a închide pur și simplu forumul şi a-l deconecta din online. 

Acest lucru nu este de dorit, deoarece va împiedica organele de stat să monitorizeze procentul din populație care acţionează contra ordinii publice.
Mai bine zis, a celor care se opun falselor elite care distrug neamurile in sanul carora acestea s-au aciuiat.

Se pot utiliza şi dezvolta bineînţeles şi alte tehnici, iar pe măsură ce dezvolţi o nouă tehnică de infiltrare şi control, este imperativ să le împărtăşești cu coodonatorii domeniului.

Daca esti de acord cu mine ,fa cunoscut acest articol si deschide ochii si prietenilor tai!.
Sursa:Noktys Nokte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Contact me

Nume

E-mail *

Mesaj *