marți, 29 octombrie 2013

Ce trebuie sa faci daca ai fost dus cu forta la sediul politiei.

In Romania abuzurile Politiei nu sunt rare, din pacate. Iar legea este foarte alambicata si redactata intr-o limba de lemn care pentru multi pare sanscrita. 
Asa ca nu e de mirare ca multi dintre romani nu-si cunosc drepturile sau ce sa faca in cazul in care sunt ridicati de Politie de pe strada sub diverse pretexte ce tin de teatrul absurdului (ca le-ai facut poza, ca protestezi pasnic etc.).Mai ales in contextul protestelor Rosia Montana, ni se pare foarte folositoare diagrama facuta de Asociatia Pentru Drepturile Omului in RomaniaClik si citeste .Daca va duceti pe la proteste este foarte bine sa stiti aceste lucruri, pentru a nu trece prin ce au trecut protestatarii de la Brasov si Bucuresti.


Da clik Pe Imaginea de jos pentru a marii tabelul 





Citeste si rezultate http://jurnalul.ro/stiri/observator/abuzurile-capitan-cascaval-proteste-amenda-jandarmerie-634547.html
Ps:Inainte de a citii pe Jurnalul.Ro ,da acest articol pe unde poti ca sa isi cunoasca drepturile si avantajele mai multi Romani si sa isi recapete curajul si increderea si sa se alature noua,sa nu mai stea in case sa se complaca in brafe si tabloide refuzand aceasta lupta nobila si mai intaii de toate acest drept democratic pe care parintii lor l-au platit atat de scump..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Contact me

Nume

E-mail *

Mesaj *