duminică, 13 octombrie 2013

Situatie de urgenta Obama s-a ascuns în buncăr!

Marele eveniment este apoape! Obama s-a ascuns în buncărul său și este pregătit să declare legea marțială
Președintele american, Barack Obama, a primit un buletin informativ de la Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA cu privire la un “mare eveniment” care ar urma să se petreacă în curând. În urma acestei notificări, președintele american și-a anulat vizitele oficiale din Asia și s-a retras însoțit de consilierii săi în buncărul de sub Casa Albă.
Acest zvon neoficial circulă de câtea zile pe anumite site-uri americane, care transmit cititorilor că un eveniment major ar urma să se petreacă în SUA. Situația actuală a dat frâu liber celor mai mulți să emită diverse scenarii cu privire la ceea ce poate să însemne acest eveniment major.
Trebuie să amintim faptul că în urmă cu câteva săptămâni Agenţia Naţională pentru Situaţii de Urgenţă din SUA (FEMA) și-a intensificat activitatea și a achiziționat mai multe tone de conserve și numeroase bidoane de apă. Atunci s-a zvonit pentru prima dată că un eveniment major se va produce în condițiile în care oficialitățile nu au avut niciun punct de vedere cu privire la acestă teorie.
Lucrurile au evoluat și un nou fenomen straniu s-a petrecut, site-ul oficial NASA nu mai este funcțional de câteva zile. Acest fapt a născut alte întrebări și normal că teoria conspirației a luat amploare. În timp ce unii cred că acest mare eveniment poate fi produs de cometa ISON, situația reală este cu totul alta. SUA traversează o criză economică profundă și conform datelor economice actuale nu ar mai exista nicio soluție reală de redresare. Acest fapt îi poate permite lui Obama să invoce Legea Urgenței Naționale, ceea ce îi a permite să conducă precum un dictator.
În acest context, dacă SUA nu mărește plafonul general al datoriei, Obama este nevoit să declare legea marțială și lucrurile ar lua o întorsătură dramatică pentru oamenii de rând. Probabil că în acel moment numeroase revolte s-ar produce și atunci ar interveni armata care ar putea să aresteze milioane de oameni pe care să-i închidă în lagărele FEMA.


Mai devreme sau mai târziu, acest scenariu va deveni plauzibil pentru că SUA nu poate să remonteze în niciun fel deficitul economic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Contact me

Nume

E-mail *

Mesaj *