luni, 21 octombrie 2013

Crearea de frica,ignoranta,toleranta,dezbinare

Cele 12 principii ale insclavizarii Comuniste si neo Comuniste 
A castiga lupta pentru atentie – A se capta cu orice pret atentia respectivilor si a-i determina sa faca ce vrei tu!
A crea nevoile lor si a-i ajuta apoi sa le acopere (Este vechea sintagma a lui Nietzsche :” Daca vrei ca lumea sa-ti fie recunoscatore, nu le da ceva ci ia-le ceva, apoi ajuta-i sa indure lipsa!”GV)
A crea si controla fortele opuse. Crearea de asocieri in religii, partide, etc apoi crearea de asocieri opuse acestora
Crearea izolarii. Izolarea de viata de odinioara, de prieteni de familie, de obiectele din trecut ale subiectului respectiv si chiar crearea de neincredere in propria-i judecata.
Impunerea unei ierarhii si autorati de sus in jos (obedienta!). Principiul ascultarii orbeste si fara cracnire. (Problema cozilor de topor care indeplinesc asemenea “misiuni” e ca ei insisi au fost astfel “spalati pe creer” si astfel devin eie insisi insclavizati si decerebralizati!GV)
Instaurarea unei situatii economice prebusite. Toata miscarea banilor trebuie sa se faca de jos in sus, toti sclavii sa munceasca pentru stapanii lor, toate resursele sa fie detinute de conducatorii lor. Asa vor avea puterea sa angajeze sau sa concedieze pe oricine ar dori.

Secretul. Informatiile despre activitatile din “structura” fie ele adevarate sau distorsionate sunt facute sa ajunga spre varful piramidei. Nimic important nu ar trebui sa “rasufle” spre baza piramidei. Numai varful piramidei ar trebui sa cunoasca adevaratul scop si destinatia finala.Asta asigura ca intotdeauna puterea ramane acolo unde trebuie sa fie ! (Aici mi se pare ca internetul le-a dat o lovitura fara precedent! Aici incep sa se “desire” itele si este doar “inceputul”!GV)
A face ca totul sa fie relativ. In aceasta mascarada, “ei” vor sa discrediteze principiile de moralitate si responsabilitate facandu-le relative si subordonate “cuiva din varf”! Scopul scuza mijloacele. Trauma e folosita pentru a crea subiecti tot mai obedienti, totul in numele unui viitor mai bun! Frica (la nevoie teroarea) si simtamantul de vinovatie sunt elemente de coeziune. Iubirea si bucuria se distribuie in doze mici obedientului.
Controlul mijloacelor de comunicare si propaganda care se autopromoveaza. Numai cei din varf stiu exact despre ce e vorba, ce se intampla si care e scopul. Despotul foloseste propaganda si inventeaza cuvinte noi si intelesuri noi . Cuvintelor vechi si puternice ca “libertate”, “iubire”, etc, li se dau Intelesuri Noi si sunt programate dinspre varf spre baza piramidei sa domine actiunile celor din structurile inferioare. Cuvintele devin scopuri in sine. Prin puterea propagandei valorile umane sunt rasturnate cu susul in jos adevarurile evidente sunt trecute sub tacere iar minciunile stau ca adevaruri., sau adevarurilor li se da un crampei de atentie.
Dobandirea si impunerea increderii absolute. Este principiul “Increderii Totale”. Despotii trebuie sa aibe incredere Absoluta in ei insisi! Toti ceilalti trebuie sa-i trateze pe despoti ca pe Zei!Frica si adularea fara urma de indoiala este hrana de care au nevoie despotii pentru a-si duce la final misiunea.
Un comportament brutal si executarea tuturor altor principii. Pentru a face manipularea sa lucreze, brutalitatea trebuie sa impuna celelalte principii fara lamentari despre “daca e bine sau rau”
Care e adevaratul scop al celor din varful piramidei, evolutia omenirii asa cum ei pretind? Guvernele au ca scop prosperitatea si bunastarea populatiilor lor? Dupa cum se vede in realitate este exact opusul: prosperitatea conducatorilor se bazeaza pe insclavizarea celorlalti!

Dimensiunea spirituala, constientizarea a ceea ce se petrece cu adevarat, sunt marile obstacole impotrica controlului mental total. Cei ce vor sa insclavizeze pe altii ii vor pe acestia ignoranti, si disconectati de ei insisi si ceilalti. asta se face zilnic printr-o educatie nefolositoare, prin a va tine permanent ocupati si in confuzie. bombardandu-ne cu stiri despre violenta si cruzimi, pornografie, alcool si droguri, intreceri sportive si distractie, prin a ne oferi hrana cu toxine, prin invidie, lacomie, vinovatie, furie, frica, etc!

Autoeducati-va si reintoarceti-va spre voi insiva!

Daca traiesti pe facebook vei murii in afara lui !.
Studii importante arata ca cel putin 85 % dintre voi se incadreaza perfect in cele 12 puncte.Iar cei care sunt in strada si lupta sunt cei pe care nu i-au putut spala pe creier marja de eroare din orice misiune.Ei duc cea mai grea lupta , o data cu sistemul si adoua sa curete spalarile de ceier ale poporului lor cu orice pret. Cei care va incadrati in acest subiect sunteti la fel ca niste zombii,Iar cei din strada sunt singura voastra scapare si tot ei au singurul vostru antidot pentru a va scoate din aceasta sclavie pe care nu o recunoasteti si va face sa va simtiti frustrati cand constientizati ca va incadrati in cele 12 principii. Nu va simtiti frustrati.Luptati alaturi si castigati.Nu va lasati manipulati,sclaviti.Se pare ca noi Romanii suntem cei mai predispusi acestui sistem de scalvie, noi inghitim ca prostii cel mai usor orice propaganda.2013 a venit cu revolte brutale in toata Europa insa se pare ca toti inafara de Romania au reactie inversa adica 85 % sunt cei care nu au fost spalati pe creier iar 15 % sunt cei spalati pe creier.Asta denota cat de mult ne folosim inteligenta si ironia dracului ne tragem dintre cele mai inteligente popoare ale lumii.Ce s-a intamplat cu noi? de ne-am pierdut atat de puternic identitatea? de au ajuns sa induca frica atat de puternic? De ce va temeti draci Romani?.De dreptul dumneavoastra la libera exprimare? de adevarata Democratie?.Noi si acum traim in Comunism.Comunism modern sau cum le place unora sa spuna Neo Comunism.Comunistii au facut toate acestea apoi dupa "moartea lor" au continuat cu un neocomunism bine gandit si au folosit aceleasi metode de spalare de creer in masa.Traziti-va Romani ,noi nu suntem in masura sa dam exemple de pacifism si civilizatie Europei.Insa ei sunt cu mult peste noi.
Daca iti place aceasta pagina ,distribuie si prietenilor tai.
Inca o data sa va intre bine la cap...

Daca traiesti pe facebook vei murii in afara lui !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Contact me

Nume

E-mail *

Mesaj *